Sebuah blog berkaitan dengan Info Penting, Isu Semasa, Agama, Sejarah, Bisnes Online, Teknologi dan Kesihatan.

Mr. Bean dan rakan-rakan ditangkap polis

Photoshop biasanya digunakan untuk membuat foto-foto selebriti kelihatan cantik,muda dan menarik. Bagaimana jika foto-foto tersebut di photoshop dengan cara berbeza sehingga mereka kelihatan mengerikan dan menakutkan.

Photobucket



Photobucket



Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket








9 Comments for "Mr. Bean dan rakan-rakan ditangkap polis"

wahh...pandai nye guna photoshop....
jles tau..huhu....nice babe

skang ni apa2 pun bleh buat bila kreativiti di tahap tertinggi..

bro, gmba ko sendiri yg edit jd zombie tu pun menjadik jugak...cuma x bp nak seram..keke

aku edit xabis 2..dh xda idea nk wat..haha

ohhh,hmpir x knl..spe..selebriti2..diatas..bgus2...bleh main2..dgn photoshop..lgi...=)

ni nak kenakan orang anytime je ni

Back To Top Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...